Aanmeldformulier

 

Meld je aan door je e-mailadres in te vullen. 

 

Privacyverklaring
Voor de deelnemersregistratie maakt Lof der Verpleegkunst gebruik van een extern bedrijf 'Odette Organiseert'. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor Lof der Verpleegkunst 2024. Klik hier voor meer informatie.  

Wanneer?
Dinsdag 15 oktober 2024 13:00 - 17:00 uur

Waar?
Theater Zuidplein, Rotterdam

Voor wie?
Lof der Verpleegkunst is bedoeld voor verzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundig onderzoekers en opleiders, en iedereen die diversiteit in de zorg vanuit verpleegkundig perspectief ondersteunt. 
Ook studenten mbo-verpleegkunde als hbo-verpleegkunde zijn van harte uitgenodigd. 

Aanmelden
Je dient jezelf van te voren aan te melden.
Betaling is alleen mogelijk via iDEAL. 

De aanmelding sluit 14 oktober om 9:00 uur. 

Accreditatie
Accreditatie is verkregen bij het Kwaliteitsregister V&V en het Register Zorgprofessionals (4 punten). Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, houd dan je BIG-nummer bij de hand. 

Afmelden  / No show
Kosteloos annuleren is niet mogelijk. Bij verhindering kan iemand anders jouw plek innemen. Geef vervanging tijdig en uitsluitend per e-mail door via lofderverpleegkunst@odetteorganiseert.nl 

Lof der Verpleegkunst Prijs 
We nodigen je uit om mee te doen aan onze inspirerende fotowedstrijd en toon hoe jij diversiteit en inclusiviteit ervaart in de zorg of het verpleegkundig vak! Meer informatie vind je in de bevestigingsmail die je ontvangt na aanmelding.